+45 54 13 29 30
Åbningstider

Hundeskove

På Falster finder I mange dejlige hundeskove og derudover er der en skøn natur, som både I og jeres hund vil elske at gå på opdagelse i. Sommerhusudlejning på Falster er en nem måde at have jeres hund med på ferie. Så behøver I ikke aflevere familiens bedste ven i et dyrt pensionat og savne den hele ferien. Lej et privat sommerhus med mulighed for at medbringe hund og nyd en skøn ferie for både jer og jeres hund. I et privat sommerhus kan I slappe af sammen og på grunden til jeres sommerhus, kan I lege med jeres hund. Har I lyst til at besøge spændende attraktioner, er det ofte muligt at medbringe jeres hund. Så kan I dele jeres sjove oplevelser med jeres hund og holde en dejlig ferie sammen i et privat sommerhus.

Hundeskove på Falster

Hvid hund i skovBeagle kigger mod en skov ud ad vinduet på en blå bil

Når I har jeres hund med på ferie i et privat sommerhus på Falster, har I hele tre hundeskove, som I kan vælge imellem. Besøg dem alle og find jeres favorit eller hold jer til den hundeskov, der ligger tættest på jeres sommerhus og nyd gensyn med det velkendte igennem jeres ferie. Lige meget hvad vil jeres hund elske at blive sluppet fri i en hundeskov. En hundeskov er et område, hvor jeres hund kan løbe frit omkring.

I nogle hundeskove er området indhegnet og dermed adskilt fra det øvrige naturområde. Hundeskoven er oftest et skovområde og det er vigtigt, at I har kontrol over jeres hund, når I slipper den løs, da I kan møde andre mennesker og løse hunde i hundeskoven. I nogle hundeskove finder I borde- og bænkesæt, hvor I kan nyde lidt medbragt mad og drikke. Så kan I tage jer et hvil, imens jeres hund undersøger området og måske leger med de andre hunde i hundeskoven. Der kan også være en agilitybane i en hundeskov og her kan I more jer med sjov motion sammen med jeres hund. Tag et par godbider med i lommen og se om jeres hund vil kravle igennem tunneler og springe over forhindringer.

Hannenov Hundeskov

En hund løber efter en anden hund, der har en bold i munden

Hannenov Hundeskov er en indhegnet hundeskov fra 2012 på 4,5 ha. Skoven har borde- og bænkesæt, ryddede stier og stier med flisebelægning. Der er også toiletforhold samt skraldespande i skoven. Skoven består af løvskov og enkelte områder med nåleskov. Bevæger I jer udenfor hundeskoven, skal I føre jeres hund i snor, men også her er der dejlige oplevelser at få sammen. I Hannenov og Ovstrup Skov er der bl.a. en sundhedsplads, rideruter, bålplads, shelters, sundhedsspor og handicapsti. Så her er der masser af dejlig natur at udforske på jeres ferie i et privat sommerhus. Desuden indeholder Hannenov Skov fortidsminder i form af det gamle forsvarsværk Virketvolden samt flere gravhøje. Har I børn med, vil de elske at lege på skovens naturlegeplads, hvor det også er tilladt at medbringe jeres hund. I denne skov er der timevis af underholdning til alle familiens medlemmer og den er et besøg værd på jeres ferie i et privat sommerhus.

Bangsebro Hundeskov

I Bangsebro Skoven finder I en indhegnet hundeskov på 12 ha. Denne hundeskov er Falsters første af slagsen og er fra 2001. I skoven er der flere stier, hvoraf nogle også går forbi vådområder, hvor jeres hund kan bade. Skoven består af bøg, birk, pil og el og stierne kan godt være mudrede, når det har regnet, så det er en god idé at vælge passende fodtøj til jeres gåtur her. Går I udenfor hundeskoven i Bangsebro Skov, skal I huske at have jeres hund i snor. I skoven er der mange dejlige naturoplevelser at få. Børnene kan lege på naturlegepladsen, I kan tilberede mad ved bålpladsen og I kan følge motionsruten Motionsslangen både til fods og på cykel. På Falster kan I leje cykler, hvis I ikke har medbragt jeres egne til ferien i sommerhus.

Bøtø Hundeskov

Bøtø Hundeskov er fra 2009 og er en 1 ha indhegnet hundeskov med borde- bænkesæt og agilitybane. Agilitybanen har 6 agilityredskaber, som I kan hygge jer med at lade jeres hund afprøve. Her kan jeres hund løbe igennem et rør og blive udfordret på andre sjove forhindringer. En agilitybane kan være en sjov oplevelse for jeres hund og i familien kan I skiftes til at afprøve banen, måske endda på tid. Syd for hundeskoven finder I Bøtø Skov, der er en privat skov, hvor I skal føre jeres hund i snor og gå ad de etablerede stier. På stranden ved skoven må jeres hund godt gå uden snor i perioden 1. oktober til 31. marts, hvis den ikke er til gene eller fare for andre mennesker, hunde og vilde dyr.

Ferie i et privat sommerhus med hund

Hund med pind i munden på stranden

Hold en dejlig ferie sammen med jeres hund i et privat sommerhus på Falster. Udover de skønne hundeskove, kan I lave mange andre dejlige aktiviteter med jeres hund på ferien. Nyd at gå gode ture i naturen på Falster. Her finder I både skov og strand, hvor der er masser af spændende indtryk for jer og jeres hund. På stranden må jeres hund løbe frit uden snor fra den 1. oktober til den 31. marts. Så kan den snuse rundt på stranden og opleve de mange nye sanseindtryk.

Når I lejer et privat sommerhus, hvor det er muligt at medbringe hund, kan I finde sommerhuse med indhegnet grund eller med store naturgrunde. Begge dele er skønne steder for jeres hund på en ferie i sommerhus. Så kan hunden slappe af udenfor og har I børn med, kan de more sig med at lege med hunden, imens I tilbereder aftensmaden. Jeres børn vil elske at have deres legekammerat med på ferie og have tid til at lege med den og skabe gode ferieminder. En ferie i et privat sommerhus giver mulighed for en ferie i en hjemlig atmosfære, hvor jeres hund vil passe godt ind. Her har den sine mennesker omkring sig og der er god tid til at beskæftige sig med den og have den med på nye eventyr.

Sommerhusudlejning er en perfekt ferieform til en ferie med hund, da ferien foregår helt på jeres præmisser. Ved mange attraktioner må I gerne medbringe jeres hund. Besøg bl.a. Knuthenborg Safaripark på Lolland, hvor hunden kan være med bortset fra enkelte steder, hvor den af sikkerhedsmæssige årsager ikke har adgang. I kan også besøge Middelaldercentret. Her er jeres hund velkommen, bare I har den i snor og samler dens efterladenskaber op. På Frilandsmuseet er hund ligeledes tilladt, blot den er i snor. Der er altså gode muligheder for at tage jeres hund med, når I skal på udflugt fra jeres sommerhus og besøge spændende attraktioner. Når I tager jeres hund med, skal I huske at have mad og drikke med til den. Om sommeren er det særligt vigtigt at medbringe vand og vandskål til jeres hund, som kan blive tørstig af at gå rundt i sommervarmen.

Hold en dejlig ferie med jeres hund i et privat sommerhus på Falster og nyd at være hele familien samlet. Både I og jeres hund vil elske at holde ferie sammen i nye spændende omgivelser, hvor der er tid til ro og afslapning. Her er der ingenting, som I skal nå ud over at hygge jer sammen.