+45 54 13 29 30
Åbningstider

Vi vil gerne lære dig at kende

Når vi udlejer et sommerhus, er det vigtigste for os gensidig tillid og den nære kontakt til området. Du får en tryghed, fordi der er nogen i sommerhuset, når du ikke selv kan være der. Du modtager en ekstra indtægt gennem udlejning, og du er med til at give mange mennesker en helt særlig oplevelse! Falsterhus Feriehusudlejning er et lokalt udlejningsbureau, der er tæt på dig og dit sommerhus. Vi formidler udlejning af ferieboliger i områderne omkring Marielyst, Gedesby, Gedser og Sakskøbing. Hos Falsterhus Feriehusudlejning prioriterer vi rådgivning højt - både til husejer, men også til lejer. Det er vigtigt for alle parter, at vi kan give en nuanceret og kvalificeret service på alle områder.

Afregning

Afregning af lejemål sker den sidste bankdag i måneden før ankomst. Her overføres hele lejebeløbet til din bankkonto. Efter afrejse på de enkelte lejemål afregnes forbrugsomkostninger (strøm, telefon og olie m.m.) også direkte til din konto med notering af forbrugstællerne, så du hele tiden kan følge med. Ved lejers opsigelse af et lejemål efter betaling af 1. rate, er du stadig sikret dine penge. Det er som formidlingsbureau vores opgave at få huset genudlejet og dermed holdes du skadesløs.

Rådgivning

Vi har en fælles interesse i at finde den helt rigtige udlejningspris, da den sikrer den højeste indtjening. Vi rådgiver dig derfor til priser ud fra de individuelle forhold, som gør sig gældende for netop dit sommerhus. Det kan være beliggenhed, udstyr, soveforhold, afstand til indkøb samt husets kvaliteter i øvrigt. En fornuftig prispolitik sikrer en optimal udlejning af feriehuset på årsbasis. Godt nok er sommerhuse en eftertragtet ferieform, men for at bevare det positive omdømme skal vi holde priserne på et realistisk niveau, også for at sikre din belægning hen over sæsonen. Vi rådgiver også gerne om mulighederne for at opnå en større lejeindtægt ved at foretage forbedringer.

Vi passer godt på dit hus

Vi kontrollerer dine gæsters rengøring og forestår også gerne en eventuel slutrengøring. Vi foretager skadeskontrol, tjek, indsamling og administration af forbrugsafregningen. Derudover ser vi efter skader i dit hus, og hvis der skulle være mangler, der skal udbedres inden næste udlejning, tager vi kontakt til dig.

Egen brug af sommerhuset

Som husejer har du selvfølgelig ret til selv at benytte sommerhuset. Dette skal blot meddeles på ud lejningsaftalen eller efter nærmere aftale, ligesom vi meget gerne vil have besked, hvis du selv er i huset over en weekend eller lignende. Der kommer ofte kunder ind fra gaden som ønsker et sommerhus, og det er ærgerligt for alle parter, hvis huset ikke er tilgængeligt, når kunden når frem.